Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 07:53

Сайт вчителя 

початкових класів

Гури Світлани Миколаївни 

Меню сайту
Вікепедія

Wikipedia

Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Освіта.ua Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт
Нова школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Онлайн-курс
Онлайн-курс для вчителів початкової школи
PISA
PISA
Сайт існує
Головна » 2018 » Червень » 12 » Розваги у пришкільному таборі " Слобожанські барвінчата "
18:48
Розваги у пришкільному таборі " Слобожанські барвінчата "
12.06.2018
У пришкільному таборі відбувся День України.
Розпочався день традиційною ранковою зарядкою, але у вигляді флешмобу «Слава Україні» під національно-патріотичні пісні. Також учні переглянули презентацію «Народу мир потрібен, як вода» де дізналися багато цікавої інформації з історії рідного краю. Вихователь Олена Володимирівна провела конкурс малюнка до Дня Конституції України "Моя рідна Україна".
Під час квест – турніру «По рідній Україні» діти вкотре продемонстрував любов до своєї Батьківщини, знання своїх символів, почуття приналежності до України та патріотичний настрій молоді. Діти розповідали про державні і народні символи нашої країни.
 
11.06.2018
День для вихованців табору розпочався з енергійної ранкової руханки, котра заряджає відпочиваючих на увесь день.
Цікавим і змістовним був конкурс « Караоке».
Самі «голосисті» дітлахи змогли випробувати себе у ролі зірок вокалу і досхочу наспівались у караоке. Наш музичний день доповнили веселі розваги та цікавий мультфільм.
  
  

8 червня  в таборі "Барвінчата" пройшов фестиваль "Олександрівка має таланти". Всі присутні мали можливість продемонструвати свої здібності перед товаришами. Васеленко Єгор, Ромась Ростислав продемострували танок групи "Super guys", Лотоцька Вікторія та Русанова Сніжанова - танок "Веселі дівчата", Букіна Софія розповіла про українські казки та продекламувала уривок язикатої Феськи. Дівчата співали пісні про Україну та дитинство. Заключним номером фестивалю був флешмоб "Україна моя" 
  

7 червня для дітей табору відбулися конкурси та ігри:
- Найкращий знавець українських пісень;
- Найкращий голос табору;
- Караоке в таборі;
- Піщане місто моєї мрії;
- Ігрова галявина
  

6 червня  - День екскурсій
Діти табору "Слобожанські барвінчата" відвідали Харківський театр імені Т.Г.Шевченка, переглянули виставу "Кіт у чоботях", прогулялися парком імені Т.Г.Шевченка, помилувалися Дзеркальним Струменем, пройшлися Майданом Конституції, завітали до McDonald's та провели фізкульттренінг на ігровому майданчику.

  
  
  

Переглядів: 401 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Моя кнопка
Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Пошук
Годинник
Точний час Харків
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Погода
booked.net
Рекомендую
Сайт творчої групи вчителів
 
Корисні кнопки
Освітній портал каталог сайтів Видавнича група «Основа» ІТЗО Академія інноваційного розвитку освіти Сервис онлайн тестирования Мастер-Тест



Інститут спеціальної педагогіки і психології НАПН України Відкрита група у Facebook "Інклюзивна освіта в Харківській області"
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024