Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 14:06

Сайт вчителя 

початкових класів

Гури Світлани Миколаївни 

Меню сайту
Вікепедія

Wikipedia

Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Освіта.ua Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт
Нова школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Онлайн-курс
Онлайн-курс для вчителів початкової школи
PISA
PISA
Сайт існує
Головна » 2018 » Травень » 10 » МІТИНГ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ
13:13
МІТИНГ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

   

  Дві величні дати - 8 травня - День пам’яті та примирення і 9 травня - День перемоги у Другій світовій війні живуть в наших серцях символом скорботи за мільйонами загиблих воїнів, за жертвами воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, а також символом гордості і поваги, даниною глибокої шани до подвигу героїв-визволителів.

Їм сьогодні наш доземний уклін та світла пам’ять. Подвиг Ваш житиме в віках, пам’ять про Вас – нетлінна, вдячність – безмежна.
   Ми схиляємо свої голови перед мільйонами загиблих українців – тими, чиї імена були вписані до історії золотими літерами й тими, чиїх імен ми не знаємо й до тепер.
Народ України приніс на вівтар Перемоги величезні жертви – кожен п’ятий житель нашої країни віддав своє життя задля свободи і незалежності рідної землі, в ім’я кращої долі своїх дітей, онуків і правнуків.
   Ми вшановуємо ветеранів, хто пройшов палаючими фронтовими стежками Другої світової війни, хто кував перемогу в партизанських загонах та підпіллі, виніс важкі роки окупації та пекло концентраційних таборів,  хто піднімав з руїн та відроджував рідну землю. Ваша стійкість, мужність і самовідданість на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків. Для Ваших онуків та правнуків, доблесних українських воїнів, які сьогодні відважно боронять суверенітет України.
   Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Слава Україні!

 

Переглядів: 504 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Моя кнопка
Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Пошук
Годинник
Точний час Харків
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Погода
booked.net
Рекомендую
Сайт творчої групи вчителів
 
Корисні кнопки
Освітній портал каталог сайтів Видавнича група «Основа» ІТЗО Академія інноваційного розвитку освіти Сервис онлайн тестирования Мастер-Тест



Інститут спеціальної педагогіки і психології НАПН України Відкрита група у Facebook "Інклюзивна освіта в Харківській області"
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024