Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 15:33

Сайт вчителя 

початкових класів

Гури Світлани Миколаївни 

Меню сайту
Вікепедія

Wikipedia

Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Освіта.ua Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт
Нова школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Онлайн-курс
Онлайн-курс для вчителів початкової школи
PISA
PISA
Сайт існує
Головна » 2017 » Вересень » 30

SMART CASE – справжня знахідка для учителів та молодших школярів!

Програмно-методичний комплекс для вчителя початкової школи. Містить більш ніж 12 000 інтерактивних завдань (електронних освітніх ігрових ресурсів) в ігровій формі, які працюють на комп’ютері, планшеті, мультимедійній дошці чи будь-якому іншому мультимедійному обладнанні.

Схвалено МОН України для використання у початковій школі.

Апробовано у всеукраїнському педагогічному експерименті «РОЗУМНИКИ» (Smart Kids)

Дізнайтеся більше за посиланням  ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: Світлана | Дата: 30.09.2017 | Коментарі (0)

Сучасні освітні інструменти для вчителів

У наш час технології та освіта сплетені досить тісно, практично у кожного вчителя є свої улюблені технологічні інструменти, які він використовує у своїй роботі, і які дозволяють йому дістати увагу учнів під час цікавих, захоплюючих шкільних занять.
Але як і все, що має відношення до технології, інструменти безперервно оновлюються, а старі стверджуються, розширюючи сферу застосування або просто додаючи нові функції, більш актуальні для сучасної освіти і затребувані найбільш технологічно підкованими вчителями.
Далі представлений список деяких інструментів освітніх технологій, які зараз так необхідні у арсеналі кожного вчителя, чи то для особистого використання або ж у якості навчальних посібників у педагогічному процесі.
< ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Світлана | Дата: 30.09.2017 | Коментарі (0)

 

 

29 вересня 2017 року учні старших класів організували день самоврядування з нагоди Дня вчителя, під час якого для вчителів були проведені цікаві уроки, ігри, танцювальні батли та святковий концерт. Учні відчули себе справжніми викладачами та збагнули неоціненну працю вчителів. Вчителі ж мали змогу відпочити та насолодитися неймовірно святковою атмосферою та отримати позитивні емоції.

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Світлана | Дата: 30.09.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Моя кнопка
Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Пошук
Годинник
Точний час Харків
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Погода
booked.net
Рекомендую
Сайт творчої групи вчителів
 
Корисні кнопки
Освітній портал каталог сайтів Видавнича група «Основа» ІТЗО Академія інноваційного розвитку освіти Сервис онлайн тестирования Мастер-Тест



Інститут спеціальної педагогіки і психології НАПН України Відкрита група у Facebook "Інклюзивна освіта в Харківській області"
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024