Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 11:32

Сайт вчителя 

початкових класів

Гури Світлани Миколаївни 

Меню сайту
Вікепедія

Wikipedia

Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Освіта.ua Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт
Нова школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Онлайн-курс
Онлайн-курс для вчителів початкової школи
PISA
PISA
Сайт існує
Головна » 2017 » Червень » 20

Песія-Шкільне життя

У ході презентації, Глава Уряду відзначив, що запропоновані Урядом зміни – це системна робота, яка змінює механізми, що існували раніше, та закладає нові фінансові й соціальні основи відносин між державою та громадянами. Разом з тим Володимир Гройсман подякував Президенту України Петру Порошенку та екс-прем’єр-міністру Арсенію Яценюку за їх внесок у стабілізацію економічної ситуації в країні, що дозволило сьогодні проводити необхідні реформи.

У ході засідання Уряд схвалив проект запропонованих змін і направив його для подальшого розгляду Національної Ради Реформ. Далі проект закону буде направлено в Парламент для обговорення та ухвалення – як т ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: Світлана | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Методики навчання LEGO планують інтегрувати в програми нової початкової школи, яку пілотуватимуть у 2017-2018 навчальному році. Для цього в МОН створять спеціальну робочу групу, куди увійдуть представники компанії, розробники нового стандарту, практики від початкової школи та інші фахівці.

Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з представниками ТОВ «ЛЕГО Україна» та ТОВ «ПРОЛЕГО».

«У реформуванні школи ми робимо акцент на діяльнісному навчанні, навчанні, яке виховує допитливість. Зараз ми думаємо над тим, як урізноманітнити програми і підтримати вчителя відповідними навчальними посібниками. І в цьому LEGO міг би бути нашим партнером», – зазначила Міністр.

... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: Світлана | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Реформа української середньої освіти – це проектування майбутнього нашої країни, адже саме школа формує мислення абсолютної більшості наших дітей, які візьмуть на себе керівництво державою та відповідальність за її економіку. Тим не менш, закон «Про освіту», що було прийнято парламентом у першому читанні майже рік тому та без якого системна реформа не є можливою, досі не проголосовано. Про те, чому саме зараз потрібна реформа в освіті і як вона зміниться після ухвалення закону, розповідає міністр освіти Лілія Гриневич для Української правди. Життя.

Реформа безпосередньо стосується ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: Світлана | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Міністр: висококваліфікований вчитель має мати повагу

Висококваліфікований вчитель має мати повагу та довіру суспільства, тому новий закон «Про освіту» має надати та захистити професійну свободу педагога. Про це написала міністр освіти і науки Лілія Гриневич у своїй колонці для УП.

За словами міністра, проектом закону передбачено систему добровільної зовнішньої незалежної сертифікації вчителів.

«Це буде перевірка педагогів на володіння предметом, уміння спілкуватися з діт ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Світлана | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Моя кнопка
Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Пошук
Годинник
Точний час Харків
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Погода
booked.net
Рекомендую
Сайт творчої групи вчителів
 
Корисні кнопки
Освітній портал каталог сайтів Видавнича група «Основа» ІТЗО Академія інноваційного розвитку освіти Сервис онлайн тестирования Мастер-Тест



Інститут спеціальної педагогіки і психології НАПН України Відкрита група у Facebook "Інклюзивна освіта в Харківській області"
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024