Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 16:31

Сайт вчителя 

початкових класів

Гури Світлани Миколаївни 

Меню сайту
Вікепедія

Wikipedia

Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Освіта.ua Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт
Нова школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Онлайн-курс
Онлайн-курс для вчителів початкової школи
PISA
PISA
Сайт існує
Головна » 2019 » Грудень » 14 » З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС
12:33
З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

 Картинки по запросу вшанування чорнобильської трагедії

Щорічно 14 грудня Україна вшановує учасників ліквідації наслідків однієї з найбільших аварій на атомних електростанціях - аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.  
   Чорнобильська катастрофа увійшла в історію України як жахлива трагедія всього народу. Вона торкнулася кожного, спричинивши на довгі роки невиправні та важкі техногенні наслідки для всього живого.
    Аварія на Чорнобильській АЕС – це біль, який завжди буде в наших серцях і нагадування всім нам про величезну відповідальність, яку людина несе перед  прийдешніми поколіннями.
    Ми віддаємо шану всім тим, хто ціною власного здоров’я й життя захистив нас й увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи. Схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Низький вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії.
    Щира вдячність усім ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції за відвагу та мужність, бажаю міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного затишку та шани вдячних поколінь.
    Хай пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій в нашій державі!

 

Переглядів: 729 | Додав: gura7171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Моя кнопка
Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Пошук
Годинник
Точний час Харків
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Погода
booked.net
Рекомендую
Сайт творчої групи вчителів
 
Корисні кнопки
Освітній портал каталог сайтів Видавнича група «Основа» ІТЗО Академія інноваційного розвитку освіти Сервис онлайн тестирования Мастер-Тест



Інститут спеціальної педагогіки і психології НАПН України Відкрита група у Facebook "Інклюзивна освіта в Харківській області"
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024